Läs våra senaste nyheter
Burgarfest!
I slutet av september bjöd vi in ett antal kockar till Skanör Skola för att bjuda på burgare...
Hållbarhet i varje steg!
Kajsa Siggesson, kock på Tullängsgymnasiet, brinner för hållbarhet och är med sina kollegor en...
Green Summit – 19 september
Den 19 september bjöd vi in gäster från Göteborg med omnejd för en inspirationsträff på tema...
Upptäck nya trender och livsmedel på Nordic Organic Food Fair 2024
Branschmässan Nordic Organic Food Fair, tillsammans med det nylanserade området The Good Food...
Swedish Summit Jönköping 12 September
Swedish Summit med Jönköpings kommun med omnejd. Vi samlades en större grupp för att ge varandra...
Träffa oss i Göteborg!
Den 19 september är vi på plats på FFCR-mässan i Göteborg. Vi kommer att bjuda in till en...
Nordic Organic Food Fair: Årets Ekomålskock 2024 är öppen för anmälningar
Annons i samarbete med Nordic Organic Food Fair Branschmässorna Nordic Organic Food Fair och The...
Summit – 29 augusti
Vi samlade vi kockar, måltidsutvecklare, kostchefer och miljösamordnare och andra involverade i...
Bäst i test: Kalvfond
Sveriges Offentliga Kockars Smakjury har testat tre olika varianter av kalvfond som alla finns att...
Behöver ni ny inspiration?
Utbildning, inspiration och kunskap är framgångsreceptet för att driva den offentliga gastronomin...
TÄVLING!
Vill du få ditt recept publicerat i en kokbok? Ja, vem vill inte! Under hösten kommer den nya...
Bäst i test: Mörk fond/buljong
MÖRK FOND/BULJONG Sveriges Offentliga Kockars Smakjury har testat tre olika varianter av mörk...
Heja Victoria och Ängelholms kommun!
Ängelholms kommun har tillsammans med Victoria Bengtsson som är ambassadör för Sveriges Offentliga...
Bäst i test: Vegetarisk nugget
VEGETARISK "CHICKEN STYLE" NUGGET Sveriges Offentliga Kockars Smakjury har testat tre olika typer...
Här är de nominerade
Sveriges Offentliga Måltider är tävlingen för förskolor, skolor och äldreboenden som verkligen...
Victorias bästa mathack!
Ambassadörerna till Sveriges Offentliga Kockar jobbar ute på några av landets bästa förskolor,...
Laga mat med Rational
I samarbete med Rational Peter Parnestig från Rational bjuder in till köket för att visa hur du...
Bäst i test: Nötfärsbiff
NÖTFÄRSBIFF MED KRYDDOR Sveriges Offentliga Kockars Smakjury har testat tre olika typer av...
Vinnarkockarna!
Sveriges Offentliga Måltider är tävlingen för dig som jobbar i ett kök på en förskola, skola eller...
Utbilda dig, ditt kök och din kommun!
Nu kan vi presentera fyra, skräddarsydda kurser för offentliga kök, framtagna i samarbete mellan...
Ny restaurangpodd!
Vill du höra roliga, jobbiga och igenkännande historier från restaurangbranschen? Det kan du göra...
Bäst i test: Koncentrerad grönsaksfond
KONCENTRERAD GRÖNSAKSFOND Sveriges Offentliga Kockars Smakjury har testat tre koncentrerade...
Bäst i test: Glutenfri panerad fisk
GLUTENFRI PANERAD FISK Sveriges Offentliga Kockars Smakjury har testat tre olika typer av...
Leilas bästa mathack!
Ambassadörerna till Sveriges Offentliga Kockar jobbar ute på några av landets bästa förskolor,...
Summit – 25 april
Förra veckan samlade vi kockar, måltidsutvecklare, kostchefer och miljösamordnare och andra...
NYHET: SMAKJURY
Kanske har ni hört och sett något som kallas smakjury? Det är ett helt nytt koncept från Sveriges...
Smakjury hos Electrolux Professional
Den 19 mars hölls ett av årets smakjurytillfälle på Electrolux Professional i Stockholm. Smakjuryn...
Mellis Summit – 6 mars
Mellanmålet kommer ofta i skymundan och får inte lika stort fokus som lunchen. På Mellis Summit...
Circular Summit – 5 mars
Den 5 mars samlade vi ett antal utvalda kockar på skolor, äldreboenden och förskolor för att prata...
Green Summit – 29 februari
Torsdagen den 29 februari välkomnade vi ett gäng kockar till Stora Hammars skola för mat, mingel...