Effektiva storkök och restauranger med Matildas mobila lösningar
Publicerad: 2017-04-24

Allt fler ser fördelarna med att kunna jobba på flera plattformar. Smartphone, iPad, bärbar- eller stationär dator, med Matilda kan du arbeta på samtliga. Alla Foodits lösningar kan köras över internet, du kan köra hemifrån eller från annan plats varsomhelst i världen. Du kan använda en webläsare på en dator, (pc/mac) eller mobil. Vill du, kan du också installera Matilda på din dator, valet är ditt.

Vi startade 1998 och har genom åren växt successivt. Vi har vårt kontor i Göteborg men våra kunder finns från Skåne till Lappland. Vår produkt Matilda är ett kostplaneringssystem som är det absolut modernaste, byggd på en framtidssäkrad utvecklingsplattform. Matilda är redo att ta emot framtidens utmaningar såsom att skapa enkla mobila lösningar för kök och beställare.
Våra kunder ska känna att de har en leverantör som lyssnar på dem och hjälper dem att ta nästa steg.

Vi hjälper dig!
Foodit och Matilda hjälper kunderna att utveckla lösningar som passar just dem. Något som är gemensamt är att det ska vara enkelt och spara tid. Matilda har en mobillösning för att göra beställningar som används av hemtjänst eller från en sjukhusavdelning. Matilda har en mobillösning för att registrera svinn, enkelt och utifrån kökets egna förutsättningar. Resultatet från svinnmätningarna kan sedan enkelt skickas till excel eller andra uppföljningsverktyg. Ett pågående projekt är en mobil lösning som gör att du inte ska behöva skriva ut papper, t ex digitala produktionsunderlag och beställningsunderlag.

Engagemang för kunderna
Matilda är inte bara ett datorprogram eller app. Våra kunder ska känna att de har en leverantör som hjälper till att utveckla inte bara köket utan hela organisationen. Vi gör detta med stort engagemang, både för köket och för kökets kunder. Dessutom jobbar vi aktivt med CSR och stöttar bland annat idrottsföreningars ungdomsarbete och FNs arbete med Mat i världen.

Mät ditt klimatavtryck – enkelt
Något som vi brinner för är vårt arbete med hälsa och hållbarhet. Vi vill jobba för att lyfta arbetet med att minska klimatavtrycket i världen. Vi hjälper till både med att erbjuda detta i Matilda, men också genom ”nudging” dvs att vi på Foodit försöker påverka de vi möter att jobba med att sänka sitt avtryck, om än i små steg.
I Matilda kan du idag mäta hur mycket ett recept/måltid/matsedel påverkar klimatet. Du kan också mäta hur mycket den svinnminskning du gjort minskat avtrycket av växthusgaser.

Vi är en it-leverantör som har innovation och hållbarhet som ledord. Matilda vill hjälpa dig ta nästa steg!

 

Kontaktuppgifter:

Per-Anders Ek, per-anders.ek@foodit.se, 031 704 17 98

Katarina Carlsson, katarina.carlsson@foodit.se, 031 704 17 98

www.foodit.se