Nya RATIONAL CombiMaster® Plus – nu med automatisk rengöring!
Publicerad: 2017-05-24

Nya CombiMaster Plus finns nu även I XS format, med samma prestanda som de stora modellerna.  Ugnen är bara 55,5 cm djup och 65,5 cm bred och får plats även i de minsta köken. RATIONAL strävar alltid framåt och fortsätter att utvecklas. Därför finns nya CombiMaster® Plus nu med automatisk rengöring, även för de större modellerna. Allt för att förenkla det dagliga arbetet i köken.

Förutom sin kompakta storlek har CombiMaster Plus XS en sofistikerad teknik, modern design och är enkel att använda. Även om storleken är mindre så har ingen kompromiss gjort när det gäller prestandan, tvärtom. Dörren är utrustad med trippelglas för att spara mer energi och den är enkel att rengöra. Dörren är även utrustad med LED-belysning så man får en bra insyn i ugnsutrymmet. CombiMaster® Plus XS har självklart även automatisk rengöring.    

“Det menas att i likhet SelfCookingCenter XS är den här modellen perfekt för “front cooking” men även som en extra enhet i restaurangen” Säger Ulf Eklund, VD RATIONAL Scandinavia om fördelarna för kunden med den nya CombiMaster Plus XS.

De stora CombiMaster Plus modellerna övertygar med sin enkelhet och funktionerna som alltid ger ett toppresultat. Funktioner som dynamisk luftcirkulation, vilket ger optimal värme i ugnsutrymmet och ger ett perfekt resultat. Tillsammans med fläktfunktonen och ånggeneratorn blir resultatet enastående varje gång. Krispiga ytor, saftiga stekar – allt gjort snabbt och enkelt.   

Den nya högeffektiva ånggeneratorn med ny ångreglering producerar alltid hygienisk, färsk ånga försäkrar dig om att maten behåller sina intensiva färger, vitaminer och mineraler. Den minsta moddelen har samma effektiva ånggenerator vilket gör den unik i sin klass. CombiMaster® Plus har precis som SelfCookingCenter® automatisk rengöring. Välj enkelt vilket rengöringsprogram du vill köra, lägg därefter in efterfrågat antal rengöringstabletter och sköljmedel. Sen är det precis som magi, ugnen blir hygienisk och skinande ren. Rengöringen kan även göras över natten.

“När det gäller innovationerna för både CombiMaster plus modellerna och SelfCookingCenter modellerna så sätter vi alltid kundens behov främst, säger Ulf Eklund, VD RATIONAL Scandinavia.