Ett nytt nummer av Magasin Måltid har landat i brevlådorna!
– Häng med när Paul Svensson lagar nose-to-tail med offentliga kockar i Uppsala, en kommun som han har ett tight samarbete med sedan flera år. Dessutom: Pauls bästa tips på hur du lagar rätter som alla gillar, på tunga, hjärta, svans och andra, oädla detaljer.
– Vad är äcklig mat? Tja, det beror på vem man frågar. Vi har snackat med en måltidsforskare, en prisbelönt kökschef och en barnpsykolog – bland annat. Men helt klart ökar andelen ”Önskekoster”. Vad beror det på?
– Varför skrotar fler och fler kommuner sina ekomål? Är det ett sammanträffande, eller en tillfällig trend? Detta och väldigt mycket annat har vi gått till botten med, i Magasin Måltid #4. Ett riktigt supernummer, om vi får säga det själva!
Teckna din prenumeration här!
Magasin Måltid #4 är ute!
Publicerad: 2019-09-13