Recept från: Scan
Ingredienser:
- 1,5 kg tunt skivad nötstek sousvide
- 2 dl hoisin
- 1 dl ljus soja
- 2 tsk sesamolja
- 0,75 dl limejuice
Sallad:
- 10 portioner kokta, ljumna sobanudlar
- 200 g edamamebönor
- 400 g broccolibuketter
- 5 st pak choi – klyftade
- 1 knippe salladslök – skivad
- 0,5 dl risvinäger
- 0,5 dl olja
- 0,5 dl ljus soja
- 1 msk honung
Till servering:
- Sesamfrön
- Örter – tex. thaibasilika, mynta, koriander
Gör såhär:
Blanda hoisinsås, soja, sesamolja och limejuice, blada med köttet och låt stå svalt.
Fräs på bönor, broccoli, pak choi och salladslök på hög värme så de får lite färg. Vänd ihop med nudlarna och dressa med risvinäger, olja, honung och soja.
Lägg upp nudlarna med grönsakerna och toppa med det marinerade köttet. Avsluta med lite sesamfrön och plockade örter.