Recept: Från Tage Lindblom
Ingredienser:
Matvete & Röda linser (TL art nr 18008)
Paneer (TL art nr 73001) SOK bäst i test
Svarta bönor (TL art nr 20351)
Picklad rödlök (TL art nr 16215)
Spetskål
Olivolja (TL art nr 54050)
Koriander
Salladslök
Gurka
Ingefärsdressing:
Köksfraiche (TL art nr 2106)
Riven ingefära (TL art nr 80402)
Pressad vitlök (TL art nr 80420)
Lime
Finhackad mynta
Gör såhär:
Krydda upp salladsbasen med olivolja, salt och peppar. Välj att servera den varm eller kall.
Strimla spetskål och blanda med koriander, salladslök, citron och olivolja. Krydda upp med salt och svartpeppar. Blanda alla ingredienser till ingefärsdressingen och skär paneer i kuber och stek till gyllene.
Klart att montera bowlen och toppa med dressingen eller servera den on the side.