Samarbetspartner

Skånemejerier

Vi är där skolbarnen hämtar energi för att orka resten av dagen, där våra gamla får i sig näringen de behöver, där 3-åringen välter ett glas mjölk på förskolans golv och i andra offentliga kök. Platser där det är viktigt att maten är god, näringsrik och hållbar. För hälsan, själen, naturen och samhället. Det är grunden i hela Skånemejerier arbete.

Basen i vårt erbjudande är naturligt näringsrika mejerivaror. Verksamheten har hjärtat i det skånska jordbrukssamhället och vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri. I Sustainable Brand Index ligger vi på åttonde plats bland företag inom livsmedel och på plats 29 av totalt 418 företag. Det är vi stolta över och det sporrar oss att satsa vidare på vårt hållbarhetsarbete.

Mjölk är naturligt näringstät och grunden till vårt produktutbud. Under Skånemejerier hittar du också kända varumärken som Allerum, Pannoumi, Président och Lindahls  – ostar och kvarg som innehåller mjölkens alla nyttigheter i koncentrerad form. Vi ser till att maten i den offentliga miljön gör nytta!

Läs mer här: storhushall.skanemejerier.se