Samarbetspartner

Arla

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 500 mjölkbönder i bl a Sverige, Danmark och Tyskland. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO och Pucko samt även Arla Pro som är ett varumärke riktat mot foodservice-kanalen.

Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och hållbarhet är högst upp på vår agenda. Vi har en ambitiös plan för att driva hållbarhet både för Arla och inom branschen. Våra mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el, alla egna tunga transporter är fossilfria och använder en betalningsmodell där bonden får mer betalt för insatser på gården som driver hållbarhet.

Vår vision är att skapa framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt.

Arla Pro finns till för dig som jobbar i de professionella köken. Vi vill förstå dina utmaningar och försöka underlätta din vardag. Vi tar fram nya produkter, recept, utbildningar och mycket mer. Sedan år 2000 finns vår tävling Arla Guldko för att hylla det viktiga jobb ni gör i de offentliga köken. Vi är stolta sponsorer till Sveriges Offentliga Kockar.

Läs mer här: kund.arla.se