Mer info om vad som händer den 12-13 september – du har väl anmält dig?
Publicerad: 2016-07-01

Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.52.33 Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.53.32 Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.53.53 Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.54.28 Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.54.50 Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.56.36 Skärmavbild 2016-07-01 kl. 11.55.21
Datumet för prisutdelningen närmar sig och vi hoppas att just Du säkrat din plats på Malmö Live den 13 september. Då ska alla vinnarna i de 13 kategorierna koras och spänningen kommer att vara på topp. Här hittar du all information du behöver för att delta i en av offentliga måltidssveriges absolut viktigaste händelser.

Vi mjukstartar måndagen den 12 september med att samlas vid kongressentrén på Clarion Hotel & Congress Malmö Live kl. 9.30. Härifrån åker vi med bussar på två olika studiebesök med efterföljande lunch. Halva gänget åker till Findus i Bjuv för att bjudas på hållbarhet i praktiken. Härefter åker vi till Korsbackaskolan i Kävlinge för härlig skollunch. Det andra gänget åker till HK Scans anläggning i Kristianstad för en snabb genomgång av svensk gris – vad är skillnaden från andra länders grisproduktion? Turen avslutas med lunch på Byskolan i Södra Sandby.

Under bussturerna kommer våra partners att bjuda på intressanta föredrag.Vi beräknar ankomst till Malmö vid 15.30 för att sedan träffas upp kl. 19.00 och avsluta dagen med en gemensam middag på Skeppsbron 2, alldeles bredvid Malmö Live.

tisdagen den 13 september öppnar registreringen kl. 8.30 med frukost och mingel tillsammans med kollegor och utställare. Förmiddagen inleds av Gertrud Sonesson, chef för Malmö Skolrestauranger och härefter bjuds vi på spännande föredrag av Daniel Agardh, läkare och forskare på Lunds Universitet vid Enheten för diabetes och celiaki, de tunga kockarna Thomas Drejing och Peter J Skogström som kommer att prata om hur de arbetar med att höja kvaliteten på äldreomsorgens måltider. Matskribenten, kokboksförfattaren, föreläsaren och inspiratören Lisa Förare Winbladh går på djupet i ämnet ”smak”. Förmiddagen avslutas med en debatt med spännande deltagare på temat ”närproducerat kontra ekologiskt – vad ska man välja?”

Efter en stärkande lunch är det dags att kora vinnarna och här bjuds det på en och annan överraskning. Tina Nordström kommer att leda oss genom dagen och på plats för att dela ut priser ser vi bland annat Leif Mannerström, Håkan Thörnström, Stefano Catenacci och Tareq Taylor.

För deltagande båda dagarna 12 och 13 september är priset 2.595 kr/person, exkl. moms

För deltagande den 13 september är priset 1.495 kr/person, exkl. moms

För anmälan, gå in på www.whiteguidejunior.com