Redan på 1930-talet stod farfar Gunnar Dafgård på torget i Lidköping och sålde kött och charkuterier. För att lyckas med torghandel lärde han sig tidigt att det handlade om personlig försäljning, ha hög kvalitet på råvarorna samt vara lyhörd för kundernas önskemål.
Än idag sker all tillverkning i Källby och sedan länge är tredje generationen av familjen Dafgård verksam i företaget. Med samma matglädje och engagemang arbetar de fortfarande för att utveckla bra mat som Gunnar Dafgård gjorde på sin tid.
Vårt mål har alltid varit att ta fram produkter som hjälper våra kunder i köket och vårt fokus är alltid god smak och bra råvaror. Våra favoriter går hem hos alla åldrar och hjälper dig spara tid i köket utan att tumma på smaken.
Vi har gjort det tidskrävande arbetet så att du kan servera god mat till många, med hög kvalitet och samma fina resultat varje gång!
Läs mer här: foodservice.dafgards.se