Ambassadörer

Daniél Kallonas

Var jobbar du?

– Jag jobbar som kökschef på Skapaskolan i Huddinge och har gjort sedan 2019.

Vad har du för bakgrund?

– Jag började jobba på restaurang 1996 och varit verksam i Skåne, Stockholm och utomlands. Ett tag i mitt liv var jag frilans kock och samlade på mig en hel del erfarenheter. Sedan 2009 har jag jobbat på skolrestauranger. Förutom mat o dryck så gillar jag musik, idrotta, resa och att umgås med min familj o vänner.

Varför tycker du det är viktigt med nätverkande och att träffa andra i samma bransch?

–  Att nätverka tycker jag är viktigt för att man kan både få inspiration och ge inspiration vilket leder till utveckling framåt och i denna bransch finns alltid något man kan lära sig. Sen är det alltid kul att umgås med likasinnade.

Vilken rätt är dina gästers favorit?

– Vi har många favorit rätter men förutom alla möjliga fiskrätter så önskas det ofta efter vår växtbaserade tacobuffe