Var jobbar du?
– Jag jobbar som kökschef på Skapaskolan i Huddinge och har gjort sedan 2019.
Vad har du för bakgrund?
– Jag började jobba på restaurang 1996 och varit verksam i Skåne, Stockholm och utomlands. Ett tag i mitt liv var jag frilans kock och samlade på mig en hel del erfarenheter. Sedan 2009 har jag jobbat på skolrestauranger. Förutom mat o dryck så gillar jag musik, idrotta, resa och att umgås med min familj o vänner.
Varför tycker du det är viktigt med nätverkande och att träffa andra i samma bransch?
– Att nätverka tycker jag är viktigt för att man kan både få inspiration och ge inspiration vilket leder till utveckling framåt och i denna bransch finns alltid något man kan lära sig. Sen är det alltid kul att umgås med likasinnade.
Vilken rätt är dina gästers favorit?
– Vi har många favorit rätter men förutom alla möjliga fiskrätter så önskas det ofta efter vår växtbaserade tacobuffe