Samarbetspartner

Wasa

Wasa Foodservice levererar knäckebrödsprodukter till dig som jobbar med måltider – oavsett om det är inom hotell & restaurang, offentliga köket och servicehandel. Förutom att erbjuda våra goda knäckebröd hjälper vi dig även med inspirerande recept och har en rad olika exponeringsställ som gör din servering ännu mer inbjudande. För dig som jobbar inom servicehandeln levererar vi våra populära Wasa Sandwich.

I Wasas goda sortiment hittar alla sin egen favorit. Ett varierat knäckebrödssortiment innebär ett mervärde för matgästerna samtidigt som dess långa hållbarhet medför en minskad risk för svinn. Inom Foodservice erbjuder vi produkter i både storhushålls- och konsumentförpackningar.

Härliga röror och andra goda tillbehör till knäckebrödet är ett enkelt sätt att höja måltidupplevelsen till en helt ny nivå vare sig det gäller frukost- och lunchbuffén, brödkorgen eller mellanmålet. Tillsammans med professionella kockar tar vi fram inspiration och recept på smakrika röror, spreads och nya sätt att servera våra knäckebröd på. Läs mer här.