Samarbetspartner

Barilla

På Barilla har vi en enkel filosofi: vi tillverkar pasta som italienarna vill ha den – av 100% durumvete. Resultatet är en god pasta, som ger samma resultat varje gång oavsett vilken kokmetod ni föredrar i ert kök. Det gör oss till ett tryggt val för dig som vill vara säker på att du alltid serverar bra pasta till dina matgäster.

Riktigt god pasta – för alla
Pasta står idag för en stor del av menyn, framför allt inom offentlig sektor. Det är därför inte bara viktigt att pastan håller samma jämna och höga kvalitet varje måltid – den måste även passa alla. I vårt breda sortiment erbjuder vi även glutenfria alternativ. Selezione Oro Chef är vår pastaserie som har utvecklats tillsammans med professionella kockar för just storköks- och restaurangtillagning.

Ett hållbart val
Som ett världsledande pastaföretag strävar Barilla efter att erbjuda hälsosamma, högkvalitativa produkter tillverkade av ingredienser från hållbara leveranskedjor. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Inspiration och recept

Att koka perfekt pasta i storkök är inte det enklaste, men det finns några knep som garanterar ett lyckat resultat gång efter gång, läs mer här. Vi har också tagit fram smarriga pastarecept som du hittar på vår hemsida.