Samarbetspartner

Svensk Cater

Svensk Cater är stolta över att vara en pålitlig partner som uppfyller de många kraven och förväntningarna kommunala kök kan ha. Vår målsättning är att leverera riktigt bra råvaror av hög kvalitet på en lokal nivå vilket gör oss till en idealisk samarbetspartner för kommunala kök som strävar efter näringsrika och varierade måltider.
Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter, vilket gör det möjligt för skolköken att skapa varierade och intressanta menyer för att tillfredsställa olika kostpreferenser och behov. Vår långa historia inom livsmedelsbranschen, med rötter som sträcker sig över 50 år tillbaka ger oss erfarenhet och kunskaper som vi mer än gärna delar med våra kunder.

Svensk Cater, som är en del av Euro Cater Gruppen, är inte bara en leverantör av råvaror utan även en partner som förstår de unika utmaningarna och behoven inom skolmatlagning. Vi är medvetna om budgetrestriktionerna och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och förmånliga avtalsvillkor för att stödja våra kunders ekonomiska hållbarhet.

Vår pålitliga leveranskedja och distributionssystem säkerställer att varor levereras i tid och i önskad mängd för att undvika avbrott i kökets dagliga verksamhet. Vi är också stolta över att erbjuda specialiserad support och service, inklusive information om nutrition, menyplanering och specialanpassade produkter.

Hållbarhet är en viktig del av vår affärsfilosofi, och vi strävar efter att erbjuda hållbara och miljövänliga alternativ. Genom att samarbeta med oss kan kommunala kök bidra till en mer hållbar och ansvarsfull matlagning.

Vårt engagemang för att stödja kommunala kök sträcker sig också till utbildning och information. Vi delar vår kunskap om nya produkter, trender inom matlagning och kost samt andra relevanta branschnyheter för att stärka våra kunders kompetens.

Med 16 lokala grossistkontor och lagerdistrubition när vi över hela landet för att betjäna våra 14 000 kunder. Vårt sortiment omfattar imponerande cirka 50 000 artiklar och med våra lokala kontor runt om i landet så kan vi erbjuda snabba leveranser och en mer personlig relation till våra kunder.


Sammanfattningsvis är Svensk Cater mer än en grossist; vi är en partner som strävar efter att vara den bästa lösningen för kommunala kök, med fokus på kvalitét, service och långsiktigt samarbete. Vi är här för att stödja skolköken i deras mål att erbjuda näringsrik, varierad och hållbar mat till eleverna. 

Läs mer här:
svenskcater.se